Polska Pączkarnia | O nas
15342
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15342,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Najlepsze pączki w mieście

Polska Pączkarnia

Tradycyjna Receptura 1918

O NAS
Przepis na pyszne pączki powstał w 1918 roku. Stworzyła go nasza praprababcia Maria – Konstancja Kowalska. Recepturę przekazała Janinie Perkowskiej, by ta podała go swej córce Zofii Hartlińskiej. Babcia Zosia słynęła z dobrego smaku a wszystkie jej wypieki były wyśmienite. Przepis był pielęgnowani i przetrwał do dziś.
Polska Pączkarnia jest uwiecznieniem wieloletnich starań i prac nad smakiem i kształtem naszych wyrobów. Staropolska receptura sprawia, że Pączki z Polskiej Pączkarni są prawdopodobnie najlepsze na świecie. W naszym pączku nie ma chemii i polepszaczy. Jak za starych, dobrych lat smażymy na smalcu.
DLACZEGO MY?
Staramy się dostarczyć Wam niepowtarzalnych doświadczeń smakowych jak nikt inny wcześnie!
Tradycyjna receptura

Nasze pączki wyrabiane są na miejscu, tylko z naturalnych składników. Smażone na prawdziwym smalcu!

Odwiedź nas

Odwiedź nasz nowy lokal przy Alei N.M.P. 10 w Częstochowie (obok Seki). Ciepłe pączki czekają na Ciebie.

Dowóz pączków

Jako pierwsi w Częstochowie oferujemy dowóz ciepłych pączków do Waszych domów, biur i zakładów pracy.